Projecten

Café theater festival

Op 20, 21 en 22 maart vindt in Zwolle het Café Theater Festival plaats. Voor het festival maak ik een nieuwe voorstelling die gaat spelen in Café ’t Beugeltje aan de stadsgracht. In Niet Geschoten ga ik terug naar de tijd waarin er om Zwolle werd gevochten. Alle informatie over mijn voorstelling en het festival is te vinden via de website van het CTF.

Groninger Studenten Cabaretfestival

In het najaar van 2018 deed ik mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival (GSCF). Ik haalde de finale met het solo-programma Mijn Strijd. Na de finalistentour van het GSCF speelde ik Mijn Strijd onder meer op het Delft Fringe Festival 2019.

Finale van het GSCF, 16 november 2018.

Theater na de Dam

Sinds 2017 ben ik betrokken bij de Theater na de Dam-jongerenprojecten. Ieder jaar worden er met groepen jongeren als spelers voorstellingen gemaakt naar aanleiding van gesprekken met ooggetuigen van de Tweede Wereldoorlog. In 2017, 2018 en 2019 werkte ik mee aan het project in Herinneringscentrum Kamp Westerbork. In 2020 maakte ik met een groep jongeren een podcast over het Nationaal Ereveld Loenen. Via deze link is de podcast te beluisteren.

Overig

Op 1 februari 2019 vond in Utrecht de jaarlijkse Holocaust Memorial Day plaats. Ik zat namens de studievereniging Utrechtse Historische Studentenkring in de organisatie van deze dag met lezingen en discussie.

In 2018 maakte ik als regisseur met theatergezelschap TIZ de voorstelling De Nachtzijde van het Leven over het leven van de Joodse kunstenaar Bob Hanf. De voorstelling speelde in de Stadkamer Zwolle en in de Zwolse synagoge in het kader van Theater na de Dam.

Tenslotte ben ik speler bij het muzikale straattheatergezelschap De Italianen.